PERHEPÄIVÄ

Jutajaisten perhepäivässä sunnuntaina 2.7. Korundi on katettu lapsiperheille.

Jutajaisiin toteutetaan sunnuntaiksi 2.7.2017 klo 12:00-16:00 yhteisöllinen, matalan kynnyksen perhetapahtuma Korundin eri tiloihin. Päivä teemana on kansanperinne ja esittävä taide lasten silmin ja siihen tutustuminen uusilla, kivoilla menetelmillä.

Tapahtumaan on ilmainen pääsy ja työpajat ovat maksuttomia. Loiskis yhtyeen klo 15:00 Korundisali alkava konsertti on maksullinen. Loiskis-orkesteri (Pekka Nättinen, Tomi Nurmi, Jarmo Kivelä ja Pekka Törmänen) ja solisti Eeva-Leena Pokela esittävät Jutajaisissa poikkitaiteellisen koko perheen konsertin: Kun Suomi viettää synttäreitä. Konsertti on katsaus suomalaiseen lastenmusiikkiin ja sen merkittävimpiin tekijöihin. Esille nostetaan niin unhoon jääneitä klassikoita kuin uuttakin musiikkia. Konsertissa mukana kuvataiteilija Minja Revonkorven taidetta. Ennakkoliput myy lipputoimisto.fi Myös sirkusesityksiä ja tanssiesityksiä on mukana päivän ohjelmassa.

Esitysten lisäksi lapset ja vanhemmat pääsevät osallistumaan helppoihin pajoihin, joissa opetellaan mm. letitystekniikoita, uusia kuvataidemenetelmiä Suomi100 teemalla, pirtanauhan tekoa sekä opetellaan mm. rakentamaan simppeleistä materiaaleista soittimia.

Perhepäivän päätteeksi osallistujat voivat osallistua Konttisen puistossa tanssipiknikille ja katsoa kesäteatteri Konttisen uuden perhekomedian.

 

Liput Loiskis orkesterin konserttiin ja Sirkus Taika-ajan esiintymiseen tästä klikkaamalla

Liput Konttisen kesäteatterin – Hölmöläisten kyläsirkus esitykseen tästä klikkaamalla

Muut tapahtumat Korundissa klo 12:00-15:00 ovat ilmaisia koko perheelle.

 

Maksuttomien työpajojen sisällöt: ​

Sähköistä menoa – Energiapolar
Tule piirtämään suosikkisähkölaitteesi, kaikki piirtäjät palkitaan!

Polje kanssamme energiaa, osaatko arvata paljonko kotiaskareet kuluttavat sähköä? Järjestämme pajassamme arvontoja, palkintoina perhelippuja elokuviin, Ranua Zoohon ja Hop Loppiin. Tule sinäkin viettämään energisiä hetkiä pajaamme!

Pirtanauhapaja – TaitoLappi
Pirtanauhapajassa pääset kokeilemaan pirtanauhan tekoa nauhapirralla.

Letityspiste – Nuorisoseurat ry
Tule oppimaan ihania letitystekniikoita ja saatat samalla saada omat kutrisikin kauniiseen kesäkampaukseen!

​Huovutuspaja – Silhaus​
​Rakennamme värikkäistä villoista kesäisen kukkakedon modernilla huovutusotteella. Tekniikka on helppo ja innostava. Kaikki rohkeasti mukaan luomaan lämpöistä kesätunnelmaa!​​​

​Soitinpaja – Orkesteri Loiskis​
​Valmistetaan okariina-soittimia sählypalloista ja pilleistä. Tämä on hauska, helppo ja taatusti uniikki soitin jokaiselle musiikin ystävälle!​

​Suomi100 – Tarinapaja ​
Suomen Nuorisoseurat keräävät sata vuotiaan Suomen kunniaksi lasten ja nuorten tarinoita, unelmia, toiveita ja haaveita.

scriptsell.neteDataStyle - Best Wordpress Services