Valtakunnallinen harmonikkaleiri ja harmonikansoiton mestarikurssi

26.6.-30.6.2017
LYSEONPUISTON LUKIO
RUOKASENKATU 18, ROVANIEMI

Ilmoittaudu tästä

 

Tietoa leiristä:

Valtakunnallinen harmonikkaleiri ja Harmonikansoiton mestarikurssi järjestetään 26.6.-30.6.2017 Rovaniemellä Jutajaisten yhteydessä Lyseonpuiston lukiolla (Ruokasenkatu 18, Rovaniemi). Leiri on saanut vuonna 2006 valtakunnallisen statuksen ja samassa yhteydessä järjestetään kymmenettä kertaa Mestarikurssi.

Ohjelma:

Valtakunnallinen harmonikkaleiri:

26.6.-30.6.2017, Lyseonpuiston lukio, Ruokasenkatu 18, Rovaniemi

Valtakunnallisen harmonikkaleirin yhteydessä on yksityistunteja (40 min/oppilas/päivä), luentoja (1 h/päivä), ryhmä- ja yhteissoittoharjoituksia (1-2 h/päivä) sekä kurssin yhteydessä syntyvien ryhmien harjoituksia. Lisäksi ohjelmaan kuuluu esiintymisiä Jutajaisissa (ilmoita halukkuudestasi esiintyä ja kerro ohjelmastasi), esitysten seuraamista ja omien leiri- ja kurssiohjelmien harjoittelemista.

Leirin opettajat: Hämeenlinnan Sibelius-opiston opettaja Reijo Ahonen (MuM), Sibelius-Akatemian ja Metropolia AMK:n tuntiopettaja Harri Kuusijärvi (MuM), Lapin musiikkiopiston opettaja Jouko Pääkkönen (MuM), Koillis-Lapin musiikkiopiston opettaja Kaisa Ristiluoma (MuM), hän opettaa myös kaksirivisiä.

 

Mestarikurssi:

26.6.-30.6.2017, Lyseonpuiston lukio, Rovaniemi

Mestarikurssille voivat osallistua harmonikansoiton ammattiopiskelijat ja opiskelijaksi aikovat n. I-kurssista ylöspäin.

Kurssi sisältää harmonikansoiton ohjelmistoa n. I-kurssista lähtien, duo-, trio- ja kvartettiohjelmistoa, kurssitutkinto-ohjelmistojen syventämistä ja harjoittamista. Mestarikurssin opiskelijat esiintyvät kurssin päätöskonsertissa. Mestarikurssin opettajana toimii Sibelius-Akatemian lehtori Helka Kymäläinen (MuT).

 

Esiintyminen Jutajaisissa:

Harmonikkaleirille ja Harmonikansoiton mestarikurssille osallistuvat konsertoivat Jutajaisten yhteydessä pidettävässä harmonikkakonsertissa perjantaina 30.6. klo 18.00 Kulttuuritalo Korundi-salissa (Lapinkävijäntie 4, Rovaniemi).   Näin osallistujille tarjotaan aito esiintymisfoorumi. Lisäksi voi ilmoittautua esiintyjäksi 30.-6-2.7.2017 Jutajaisten vapaille foorumeille.

 

Hintatietoja:

Valtakunnallisen harmonikkaleirin ja mestarikurssin kurssimaksut:

  1. a) 240 € (opetus ja lounas päivittäin)
  2. b) 210 € (opetus)

Meidän kautta voit tiedustella myös majoitusvaihtoehtoja.

 

Leirille ja mestarikurssille hakeminen ja tiedustelut 15.6. mennessä.

Ilmoittaudu tästä

 

Järjestäjät:

Nuorisoseurojen Lapin aluetoimisto järjestää yhteistyössä Opintokeskus Kansalaisfoorumin kanssa.

 

Yhteystiedot:

Mika Mäki-Petäjä, tapahtumakoordinaattori

Puh. 040 828 4258

Email: info(at)jutajaiset.fi

 

Opetukseen ja sisältöön liittyvät tiedustelut:
Jouko Pääkkönen, Puh. 045 6787807

scriptsell.neteDataStyle - Best Wordpress Services