Esiintyjät

Tanssiteatteri Minimi on monialainen esittävän taiteen yhteisö, joka tekee lajityyppirajoja tottelemattomia fyysisiä esityksiä etsien uusia tapoja sysätä ajatuksia liikkeeseen.

Jutajaisissa Tanssiteatteri Minimi – Liemessä. Trailerin pääset näkemään kuvaa klikkaamalla.

http://minimi.fi/

Tanssiteatteri Tsuumi on helsinkiläinen, vahvasti kansanperinteen juurruttama, rosoa ja inhimillisyyttä rakastava tanssiteatteri, joka imee voimansa arkaaisista juurakoista ja ammentaa inspiraationsa ympäröivästä maailmasta.

Jutajaisissa Tanssiteatteri Tsuumin – Kake Tiellä Tähtiin. Trailerin pääset näkemään kuvaa klikkaamalla.

www.tsuumi.com/

Siepakat on Rovaniemellä toimiva kansantanssi- ja musiikkiryhmä, joka harjoittaa opetus- ja esiintymistoimintaa useissa eri ikäryhmissä aina kolmevuotiaista eläkeläisiin. Ryhmä perustettiin vuonna 1977. Siepakoissa on 12 tanssiryhmää ja 5 musiikkiryhmää. Tanssijoita ja muusikoita on yhteensä noin 200.

Sirkus Taika-Aika ry:n tarkoituksena on kehittää ja edistää Pohjois-Suomen lasten, nuorten ja aikuisten sirkustaiteen harrastusta sekä tehdä sirkustaidetta tunnetuksi paikkakunnalla. Sirkus Taika-Aika järjestää kaikenikäisille jäsenilleen säännöllistä ja etenevää sirkustaiteen harrastusta.

http://www.taika-aika.com/

Autiomaa. Rovaniemi/Jääli -akselilla toimiva folk/country-kvartetti. Autiomaan musiikissa soi vanhat kansansävelmät, murhaballadit sekä syntiset iskelmät.

 

Lentävän Poron teatteri on komediateatteri Suomen Lapista ja uuden sukupolven innovatiivinen teatteritoimija, jonka pääasiallinen toimiala on ihmisten naurattaminen.

Jutajaisissa ollaan valtatie 4:n äärellä, kun Juha Hurmeen ja Ari Wahlstenin palkittu asfalttikomedia Nelostie valtaa Rovaniemen kesän.

http://www.lentavaporo.fi/

Rönsy. Saumatonta yhteissoittoa, uskomattomia sooloja, suuria tunteita, syvää ystävyyttä. Niistä on Rönsyn musiikki tehty. Sen sävelet johdattavat kuulijan hienostuneesta kamarifolkista rehevään tanssipoljentoon.

https://ronsy.net/

Tötterssön pyrkii ihastuttamaan ja vihastuttamaan kuulijoitaan nopeilla polkilla ja hilpeillä sanoituksillaan. Tötterrsönin musiikki raikaa Jutajaisissa lauantai-iltana!

https://www.facebook.com/tottersson/